Сонцезахисне скло ClimaGuard Solar до кожного вікна у подарунок!

Ми раді повідомити Вам, що з 01.06. 17 – 01.07.17 стартує акція Сонцезахисне скло в подарунок до кожного вікна"!!!

У період цієї акції при покупці вікон у нашої компанії, Ви отримуєте мультифункціональне скло ClimaGuard Solar у подарунок!


Сонце захисне скло до кожного вікна в подарунок!


Відмінною особливістю даного скла є практично невидиме покриття на основі срібла і. інших металів. Під час виробництва Solar на поверхню скла у вакуумній камері наноситься до десяти металевих шарів. Успішна комбінація високих сонцезахисних характеристик та відмінних теплозберігаючих властивостей цього скла дозволяє називати його мультифункціональним продуктом.

Solar виконує функцію фільтра. Приміщення повільніше нагрівається у спекотний день. Спеціальне покриття скла Solar відображає майже 60% сонячної енергії, що в 3 рази ефективніше за звичайне скло і порівняно із захистом від спеки при повністю закритих жалюзі. Маючи виняткові сонцезахисні властивості, вікно зі склом Solar залишається прозорими і не порушує природного освітлення приміщення.
Вікно з Solar практично не пропускає теплову енергію взимку на вулицю.
У холодну пору року вікна з ClimaGuard® Solar перешкоджає втраті тепла. Унікальне покриття скла ClimaGuard® Solar відбиває теплову енергію від нагрівальних приладів усередину приміщення, тому кімната остигає набагато повільніше. Від вікна з ClimaGuard® Solar не тягне холодом. Використання спеціального скла усуває утворення протягів, що виникають через перепад температури поверхні склопакета та в приміщенні.
Solar має трохи помітний дзеркальний ефект зовні. Вікно з таким склом виглядає престижним.
Solar не втрачає своїх властивостей протягом усього часу служби віконного блоку !
Теплий кредит на вікна від Укргазбанку і Ощадбанку

Теплий кредит на вікна від Укргазбанку і Ощадбанку


Урядова програма з енергозбереження представляє унікальну можливість покупки енергозберігаючих матеріалів і обладнання в кредит.

 Унікальна пропозиція для пенсіонерів - знижка 10%

Унікальна пропозиція для пенсіонерів - знижка 10%

Віконна компанія Salamander в г. Харьков з особливою турботою і повагою ставиться до людей похилого віку, пенсіонерам та ветеранам Великої Вітчизняної Війни.

Вдома дешевше - економимо 3%

Вдома дешевше - економимо 3%

Укладайте договір під час виміру у вас вдома і отримуйте додаткову знижку в розмірі 3% від загальної суми зробленого замовлення.

"Теплі кредити" від Приватбанку з компенсацією до 35%

"Теплі кредити" від Приватбанку з компенсацією до 35%

Купуйте енергозберігаючі вікна із програмою «Теплі кредити», а 35% від кредиту Вам поверне держава!

Salamander - виготовлення, установка і продаж пластикових вікон